Huonker – Összekötjük ötleteit

Formába öntjük a műanyagot és a fémet

Évtizedek óta tevékenykedünk sikeres bérgyártóként, a kis- és nagyvállalatok a globális szereplőkig bíznak kompetenciáinkban, számunkra ez azt jelenti, hogy a kreativitás és a befektetett munka megtérül, de mindenekelőtt arra ösztönöz bennünket, hogy mindig egy kicsit jobbak legyünk.

A fémmegmunkálás és a műanyag fröccsöntés a tudásbázisunk alapja, egyik legfontosabb erősségünk e két anyag innovatív társítása, a műanyagból és fémből készült hibrid alkatrészek gyártása, amelyeket ügyfeleink egyedi igényei szerint fejlesztünk és állítunk elő.

A fejlesztéstől a prototípus-gyártáson át a sorozatgyártásig cégünk széleskörű tapasztalatra és átfogó know-how-ra támaszkodhat az olyan innovatív megoldások érdekében, amelyek fenntartható módon irányt mutatnak.

Cégfilozófia és cégkultúra

Mert a világ többről szól, mint üzletről

Fejlesztőként és bérgyártóként célunk innovatív és magas minőségű termékek előállítása

De végsősoron tényleg csak termékekről, üzletről, „business”-ről szól ez az egész? A Huonker Hungária Kft.-nél más dolgok is számítanak, mint a mennyiségek, az árrések, a mérlegek. Hiszünk benne, hogy mi ezeknél többek vagyunk.

Mert nálunk a tisztelet, a megbecsülés, a nyitottság és az őszinteség nem elavult szlogenek, hanem mai is velünk élő értékek.

Cégcsoport

Két helyszín – ami számos előnnyel jár vevőinknek

Ideális helyzetben vagyunk ügyfeleink számára – kettős értelemben: A központunk Dél-Németországban, a fekete-erdei Villingen-Schwenningenben található. Itt zajlik a német perfekcionalizmussal végrehajtott fejlesztés és kivitelezés, az ötletek itt válnak modellekké, a modellek prototípusokká, prototípusok pedig termékekké. Gyártásunk és komplex hibrid alkatrészek gyártásának jelentős része is itt található.

A magyar fővároshoz, Budapesthez közel fekvő Bicskén működik a Huonker Hungária Kft. Itt kis- és közepes szériájú alkatrészek, műanyag-fém csatlakozások és szerelvényeket gyártása, összeszerelése, tamponozása zajlik.

Két stabil helyszín, hogy gyors, rugalmas, megbízható megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek ma és a jövőben!

HUONKER cégcsoport – értékeinkhez hűek vagyunk

Megbízhat bennünk!

Több mint 50 évvel ezelőtt Hans Huonker, a Villingen-Schwenningen melletti Marbachban rakta le annak a cégnek az alapkövét, amely ma is sikeresen működik a világ piacain és azóta is hű maradt értékeihez.

1970 óta a fém és a műanyag innovatív, pontos megmunkálása az alapja sikereinknek, a technikai tudás a dél- német kitartással és találékonysággal párosulva tették a Huonker vállalatot Európa egyik vezető vállalatává a műanyagból és fémből készült többkomponensű gyártás területén.

Becsületességgel érsz a legtovább! Ez a közmondás cégünk egyik alappillére olyan hagyományos értékek mellett, mint a megbízhatóság, pontosság, kötelességtudat, nyitottság és tisztesség.

Ezen közös értékek alapján a Huonker cégcsoportot egészen különleges csapatszellem jellemzi. Itt tökéletesen kibontakozhat az egyén sokszínűsége a maga erősségeivel, képességeivel, proaktivitásával és kreativitásával. Így születnek nálunk az új ötletek, így fejlődünk, és leszünk egyre jobbak. Értünk és ügyfeleinkért!

Huonker – Összekötjük ötleteit!

Nyolc érv miért válasszon minket:

1

Rugalmasság

Rugalmasságot keres, hogy gyorsan reagálhasson a piaci igényekre? Független vállalatként a Huonker cégcsoport mindent egy kézből biztosít vevőinek a fejlesztéstől a prototípus alkatrészeken át az automatizált sorozatgyártásig. Kevesebb kockázat és kapcsolódási pont, kisebb a ráfordítás, ez mind sikernövelő tényező lehet ügyfeleink számára.

2

Személyre szabott megoldások

Beszéljük az Ön nyelvét! Célunk, hogy teljes mértékben megértsük és támogassuk vevőink elképzeléseit. A Huonker cégcsoport ismeri az egyes iparágak követelményeit és sajátosságait, ezért szakértői csapatunk innovatív és bevált megoldásokkal könnyíti meg partnerei munkáját. Bízzon képességeinkben, támaszkodjon ránk!

3

Átláthatóság

Fontos Önnek a magas szintű biztonság? Nekünk fontos az őszinteség, a megbízhatóság és a pontosság. Garantáljuk, hogy kapcsolattartói bármikor elérhetőek, ami gyors információcserét, valamint korrekt és őszinte válaszokat garantál kérdéseire.

4

Biztonság

Büszkék vagyunk arra, hogy kiválóak vagyunk a projektkommunikációban, minőségi kérdésekben és költségek szinten tartása terén. Világosan definiált folyamataink a vevőprojektek végrehajtásának biztonságát szolgálják. Részletes projektterveink köszönhetően partnereink tájékoztatása folyamatos és problémamentes.

5

Két gyártóhelyszín

Lehetőséget biztosítunk, hogy termékeit Németországban vagy Magyarországon gyártsa, ami Önnek a német mérnöki precizitást és a költséghatékony termelés lehetőségét garantálja.

6

Megvalósíthatósági elemzés

Minden projekthez részletes elemzést készítünk, ami vevőinknek már az ajánlati szakaszban pontos áttekintést nyújt a projekt megvalósíthatóságáról, és a mérhető idő- és költségelőnyökről a projekt teljes folyamata során.

7

Minőség- és környezetmanagement

Fontos Önnek a termékei minősége, de a környezetvédelem is? A minőség-, és a környezetmanagement alapvető eleme a Huonker vállalati politikájának. ISO 9001:2015, IATF 16949 és ISO 14001:2015 tanúsítványainkkal garantáljuk a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő kiváló minőségű termékeket.

8

Versenyelőny

Tulajdonos által vezetett családi cégként a Huonker cégcsoport a rövid döntéshozatali folyamatok előnyét, dinamizmust, az innovációkra való nyitottságot kínálja vevőinek.

Mi készen állunk – és Ön?

Kapcsolat

Történetünk

A Huonker cégcsoport története

Bár mi a Huonker Kft.-nél büszkék vagyunk cégünk történetére, de az előretekintés mindig is izgalmasabb volt számunkra, mint a visszatekintés.

A következő idővonal lehetőséget ad arra, hogy betekintést nyerjen a Huonker Kft. fejlődésének fontos mérföldköveibe.
Jó szórakozást kívánunk!

1970. július 1. Huonker & Brachat cég alapítása
Hans Huonker & Walter Brachat Szerszámgyártás. A fröccsöntő, prés- és stancolószerszámok gyártása 3 fővel indult. A cég székhelye Marbachban volt, egy régi asztalosműhelyben, a Rathausgasse 4. szám alatt. Az első rendelés a Binder Magnete cég szerszáma volt.

Átköltözés a 660 m2-es új épületbe a marbachi in den Oberen Wiesen utca 5 szám alá.

Elkezdődött a stancolt darabok előállítása.
Ezeket a tulajdonos, id. Hans Huonker maga gyártotta esténként és hétvégente.

Növekedés: 500 m2-re bővült a stancoló üzem..

1982-től elindul a műanyag fröccsöntött darabok gyártása Marbachban.

A cég átnevezése Hans Huonker GmbH-ra.
Az alkatrészgyártás további bővülése.

A fröccsöntő üzem növekedése 1.000 m2-re.

Hans-Georg Huonker átveszi a cégvezetést.

20 évvel az alapítás után műanyagot és fémet tartalmazó többkomponensű alkatrészek gyártására specializálódik a cég.

Tanúsítvány megszerzése: DIN EN ISO 9001.

Betársulás a Köpfer Kft.-be Magyarországon.

Új fröccsöntő csarnok felépítése.

Tanúsítvány megszerzése: ISO/TS 16949.

Az Obere Wiese 3. alatti székhely további bővítése

Az ügyvezetés, az adminisztráció és a diszpozíció összevonása egy nagy központi irodába.

Tanúsítvány megszerzése: ISO 14001.

Betársulás az újonnan alapított Kunststoff-Institut Südwest-be és a szerszámüzem átépítése.

A 100 %-os tulajdonjog megszerzése után a magyarországi Köpfer Kft. átnevezése Huonker Hungaria Kft.-re und további növekedés a németországi gyártásban.

A Hans Huonker GmbH átnevezése Huonker GmbH-ra

A Huonker GmbH 50 éves és a Huonker Hungária Kft. 25 éves évfordulója.

Kérdése van, érdeklődik…?