Ezekben az ágazatokban otthon vagyunk!

Tökéletes megoldások Huonker csoporttól

Megoldásaink sokszínűsége és rugalmassága ideális partnerré teszi a Huonker csoportot számos ipari ágazat számára, olyan területeken, ahol a folyamatok és alkalmazások biztonságossá, egyszerűvé és kényelmessé tételéről van szó. Nagy tapasztalattal rendelkező bérgyártóként erősségünk a fém és a műanyag összekapcsolásának specifikus módjában rejlik. Számos iparágnak szállítunk termékeket, pl. az autóiparnak, az egészségügynek, a gépiparnak, az elektrotechnikának, de rendszerszolgáltatóként a Huonker vállalat más iparágak számára is keresett partner. Örömmel győzzük meg Önt is lehetőségeinkről és kompetenciáinkról.

Automotive

Autóipar

Egészségügy

Maschinenbau

Gépgyártás

Elektro- und Energietechnik

Energiaszektor és elektronika

Autóipar

Megoldások a mobilitás szolgálatában

Tapasztalt autóipari beszállítóként a Huonker cégcsoport nagy gyakorlattal rendelkezik a hibrid alkalmazási technológia területén. Egyik legfontosabb kompetenciánk, hogy olyan alkatrészeket tervezzünk és gyártsunk, amelyek állandó működőképessége garantált legyen a járműben uralkodó környezeti hatásokat (hőmérséklet, vegyi hatások, olajok, nedvesség…) figyelembe véve. Stabil és biztonságos teljesítmény, még extrém körülmények között is.

Automotive Steckerplatte
Automotive Spulenkörper
Automotive Sockel mit Anschluss
Automotive FTE Teil
Automotive Druckausgleichselement

Egészségügy

Tiszta, okos, jövőbemutató megoldások

Innovatív technológiai partnerként mindig érdekeltek voltunk a már meglévő termékek továbbfejlesztésében. Jó példa erre a készítményadagolók és az adagolástechnika területén kifejlesztett új megoldásaink: itt a kifinomult műanyag technológiát érzékelőkkel és a digitális folyamatokhoz való intelligens kapcsolódással kombináljuk. Ily módon a tisztasággal és sterilitással kapcsolatos igények folyamatosan nyomon követhetők és optimalizálhatók. Ez egy igazán jövőorientált megoldás egészségügyi intézmények és egyéb alkalmazási területek számára.

Pharmazie Desinfektionsmittelspender

Gépgyártás

Hatékony megoldások

Költséghatékony gyártásunk miatt évek óta keresett partnerek vagyunk a gépiparban. Hatékony körülmények között fejlesztünk és gyártunk különféle hibrid alkatrészeket, ami lehetővé teszi komplex és igényes megoldások megvalósítását kis mennyiségben is. Emiatt sok ügyfelünk számára folyamatláncuk fontos elemévé váltunk.

Maschinenbau Verdrahtungsbaustein
Maschinenbau Verdrahtungsbaustein
Maschinenbau Sensorbaugruppe
Maschinenbau Aktuatorgehäuse

Energiaszektor és elektronika

Alkatrészeink kiállják a próbát

Hibrid alkatrészeinket az energetika és az elektrotechnika számos alkalmazási területén használják. Az általunk kifejlesztett és gyártott darabok problémamentesen viselkednek ezekben az iparágakban előforduló nagy áramerősségek mellett is. Tisztatéri gyártásunknak köszönhetően fröccsöntött ragasztható alkatrészeinkkel képesek vagyunk megfelelni az elektrotechnika szigorú tisztasági követelményeinek is.

Energie Elektro Schaltkammergehäuse
Energie Elektro Schaltkammergehäuse
Energie Elektro Hybridbauteil

Kérdése van, érdeklődik…?

Írjon nekünk!

Várjuk üzenetét!