Állásajánlatok – Legyen csapatunk tagja!

Erős csapat, megbízható munkahely!

Izgalmas munkák műszakilag igényes környezetben: a Huonker cégcsoport sikeres partnere a legkülönfélébb iparágakból érkező ügyfeleinek. Az elmúlt néhány évtizedben vezető vállalattá fejlődtünk a műanyagok és fémek közötti innovatív kapcsolatok terén, és nap mint nap jövőorientált, minőségi megoldásokon dolgozunk ügyfeleink számára: ambícióval és szenvedéllyel, új ötletekre és sikerekre vágyva. Szeretne Ön is csatlakozni hozzánk?

Huonker cégcsoport – egy munkahely számos előnnyel!

Ismerje meg juttatási csomagunkat:

Cafeteria

Kedvezményes melegétkezési lehetőség helyben

flexible Arbeitszeiten

Rugalmas munkaidő

Aus- und Weiterbildungsmöglichkeiten

Személyre szabott továbbképzések

Erfolgsbeteiligung

Karrierterv: előrelépési lehetőségek részletezése

Vermögenswirksame Leistungen

Teljesítményarányos bérezés

Obstkörbe für gesunde Ernährung

Gyümölcshetekkel támogatjuk dolgozóink egészségét

Kantine

Étkező

kostenloses Wasser

Ingyenes szűrt víz

Fahrgeldzuschuss

Munkába járás támogatása

Miért válasszon minket?

Hát ezért!

1

RUGALMAS MUNKAIDŐ

A rugalmasság fontos tényező nálunk és ez a munkaidőre is igaz. Lehetőséget nyújtunk arra, hogy úgy ütemezze a munkaidejét, hogy egyensúlyba tudja hozza munkáját és a magánéletét.

2

EGÉSZSÉG ÉS ELÉGEDETTSÉG

Munkatársaink egészsége és elégedettsége fontos számunkra. Rendszeres munkavállalói felméréseket végzünk, amelyek képet adnak a cég hangulatáról és arról, hogy mit tehetünk még jobban.

3

SZABADSÁG ÉS SZABADIDŐ

Mi nem csak beszélünk a munka és a magánélet egyensúlyáról, hanem igyekszünk is ezt megvalósítani alkalmazottaink számára: kiszámítható műszakbeosztás, szabadon tervezhető hétvégék, augusztusra és a karácsonyi időszakra időzített üzemleállások.

4

FEJLŐDÉS

Törekszünk arra, hogy egyre jobbak legyünk munkahelyként és csapatként, ezért továbbképzések és oktatások szervezése mellett örömmel fogadjuk és értékeljük alkalmazottaink ötleteit, észrevételeit, fejlesztési javaslatait.

5

MUNKAHELYI RENDEZVÉNYEK

Céges évfordulók, nyári és karácsonyi partik, csapatépítő rendezvények. Értékeljük a cégünknél eltöltött időt: jubiláló dolgozóink jutalomban részesülnek.

6

MINDEN, CSAK NEM UNALMAS

Nálunk a munka minden, csak nem unalmas, mindig vannak új, izgalmas és igényes vevői projektjeink különböző ipari ágazatokból. aminek része a támogató és építő visszajelzés is, így lehetünk együtt még jobbak.

7

SZOCIÁLIS JUTTATÁSOK

Cégünk tapasztalattól függő órabért és többféle bónuszt biztosít, számos béren kívüli juttatást nyújt cafeteria formájában, ezek mellett karácsonyi jutalmat ad, 100 %-ban támogatja a munkába járást, valamint iskoláskorú gyermeket nevelők részére beiskolázási támogatással segíti a családi költségvetést.

8

HALADUNK AZ IDŐVEL

Annak érdekében, hogy a cégünknél végzett munka hosszú távon vonzó legyen, folyamatosan támaszkodunk új innovációkra, modernizáljuk gépparkunkat és fejlesszük a munkahelyi környezetet.

Mi készen állunk! És Ön?

Küldje el nekünk önéletrajzát!

Aktuális állásajánlatainkat keresse Facebook oldalunkon!

Legyen csapatunk tagja!

Nem talál Önnek megfelelő ajánlatot?

Érdeklődjön írásban, telefonon, vagy személyesen!

Jelenleg nincs Önnek megfelelő állásajánlatunk? Semmi gond: a Huonker cégcsoportnál mindig nyitottak vagyunk azokra, akik változtatni szeretnének, és ez vonatkozik az új pályát keresőkre is. Csak küldje el nekünk dokumentumait és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.