Minőség és környezetvédelem

Biztonság, jövőkép és felelősség

A megfelelő minőség elérése erőfeszítést igényel és mi igyekszünk tenni érte!

Berendezéseink és gépeink a legmodernebb rendszerekre támaszkodnak. Gyártási módszereinket is folyamatosan optimalizáljuk, csakúgy, mint a lean szemléletű összeszerelési folyamatainkat. Vannak saját gyártású termelőeszközeink, amiknek minősége helyben garantált, valamint szimulációs és minőségbiztosítási folyamatok teszik teljessé minőségi törekvéseinket.  A környezetvédelem, az erőforrások fenntartható felhasználása és a pazarlás elkerülése is szívügyünk.

Végül, de nem utolsósorban nem szabad megfeledkezni a minőséget meghatározó további tényezőről sem, a jól képzett munkatársakról, akik magukévá tették Huonker cégcsoport értékeit, éltetik ezeket a cég, a környezet javára, ügyfeleink érdekében.

A minőség, ami érezhető!

Nálunk ez nem csak érezhető, hanem látható is például olyan tanúsítványokon, amelyek bizonyítják házon belüli folyamataink megbízhatóságát, és amelyeket természetesen rendszeresen megújítunk.

Tapasztalt bérgyártóként sokféle kiváló minőségű terméket gyártunk a legkülönbözőbb iparágakból érkező megrendelőinknek.

Vannak olyan, a minőséghez kapcsolódó tényezők is, amelyek szintén nagyon fontosak számunkra: megoldásaink konstruktivitása és kreativitása, valamint szállításaink megbízhatósága.

Látható és érezhető minőség – tapasztalja meg Ön is a Huonker cégcsoportnál!

A bizalom jó dolog

de a kontroll még jobb!

Ügyfeleink bíznak abban, hogy a Huonker cégcsoporttól tökéletes minőséget kapnak. Annak érdekében, hogy ennek a követelménynek újra és újra megfeleljünk, sikeresen alkalmazunk különféle intézkedéseket.

Berendezések gyártása a szerszámtól a teljesen automatizált gyártóegységig (lyukasztószerszámok, progresszív szerszámok, fröccsszerszámok, transzfer szerszámok, automatizálás, tesztberendezések).

Robotok szolgáltatnak információt a fejlesztési szakaszban lévő a gyártási lehetőségekről és az anyagok optimális keverékéről, pl. a reológiai vizsgálatok egy anyag folyási tulajdonságaival foglalkoznak. A 3D töltésszimulációs FEM számítások lehetővé teszik az alkatrészek szerkezeti viselkedésének jobb felmérését a mechanika, a hőtan vagy az áramlás tekintetében.

Mérési technológia a gyártáshoz használt szerszámok, valamint a legyártott alkatrészek nagy pontosságú mérésére, pl. szalagfény szkenner háromdimenziós szerszámméréshez és ellenőrzéshez.

Qualität Umwelt Vertrauen

Környezetvédelem – az örök feladat

A felelősség a miénk!

Régi családi vállalkozásként a jövő, a környezetünk, a levegő és a víz védelme, megőrzése fontos számunkra. Gyártó vállalatként különösen felelősek vagyunk a fenntartható és környezettudatos tevékenységünkért és vállaljuk a felelősséget érte.
Évente környezetvédelmi auditot végzünk, melynek során értékeljük, optimalizáljuk és továbbfejlesztjük az alkalmazott intézkedéseket.


Ezek során vizsgáljuk:

  • Rendszeres beruházás energiahatékony intézkedésekbe
  • Telepített levegő hőcserélő a meleg vízhez a kazánházban
  • Telepített napelemrendszer a tetőn
  • Új energiatakarékos kompresszor hőcserélővel a kazánházban
  • Szellőztető rendszerek hőcserélővel a fröccsöntő műhelyben
  • Átállás LED világításra az egész üzemben
  • Optimalizált szállítási útvonalak az ügyfelekkel szoros együttműködésben
  • Lehetőség szerint a termékeket újrafelhasználható csomagolásban szállítjuk
Qualität Umwelt Statement

Kérdése van, érdeklődik…?

Írjon nekünk!

Várjuk üzenetét!