Műszaki tanácsadás

Optimális folyamatok a tökéletes termékekhez

Használja szakértelmünket! Figyelembe véve az anyagokat és mennyiségeket megtaláljuk az Ön termékeihez legoptimálisabb gyártási folyamatokat a kézi gyártástól a sorozatgyártásig. Ez is a mi „hibrid” technológiánk, ahol a műszaki kompetencia párosul a magas szolgáltatási minőséggel. Olyan optimális folyamatok kidolgozására törekszünk, amelyek tökéletes termékeket eredményeznek.

Mérnökeink, technikusaink és szakembereink nyitottak ügyfeleink egyéni igényeire és van érzékük az apró változtatásokhoz a tökéletesebb végeredmény érdekében. A siker receptje? Nem csak a technikai folyamatokat és a különböző anyagokat kombináljuk, hanem a szakértelmünket ötvözzük személyes szabott műszaki tanácsadással! Így alakulnak ki az optimális gyártási folyamatok, valamint hosszú távú partnerségek és sikertörténetek, amelyeket közösen írunk ügyfeleinkkel – újra és újra.

Mindig az ügyfeleink igényeihez igazodni és folyamatosan tovább fejlődni – ez is vállalatunk „hibrid” technológiája a nyitottság és az alkotó szellem horizontján. Legyen kompetenciánk az Ön hozzáadott értéke!

Széles látókörű műszaki tanácsadás a Huonker Kft.-től!

Huonker Hybridtechnik Symbol

Mit jelent ez Önnek?

Széles spektrumú gyártás

Egyéni megvalósíthatósági tanulmányok

Egyedi gyártási koncepciók

30 éves tapasztalat a hibrid technológiában

Innovatív stancolt elemek

Az anyagtulajdonságok széles körű ismerete (tömörség, szigetelési képesség, elektromágneses árnyékolás

Többlépcsős fröccsöntés

Sokoldalú tapasztalat préselésben, öntési folyamatokban, hibrid alkatrészek felületragasztásában

Az igényektől a személyre szabott gyártási koncepcióig nem csak termékek jönnek létre, hanem jövőbemutató megoldások is.

A tervezést kísérő szimuláció lehetővé teszi a hibák kiküszöbölését a gyártási folyamat elindulás előtt. Ez időt és pénzt takarít meg a projekt megvalósulása során.

Ön kigondolja – mi elkészítjük

Példák innovatív hibrid alkatrészekre:

Technikailag mi lehetséges? Mi az, ami gazdasági és ökológiai értelemben is ésszerű? Mi a fenntartható és hatékony? Ügyfeleinkkel szoros együttműködésben személyre szabott és egyedi megoldásokon dolgozunk annak érdekében, hogy olyan termékek jöjjenek létre, amelyek pontosan megfelelnek ügyfeleink és partnereink elvárásainak. Néhány példa megvalósult, kiváló minőségű termékre:

Kérdése lenne, érdeklődik…?

Írjon nekünk!