Home >> Vállalati csoportok >> Nyolc jó érv a Huonker mellett

8 jó érv a Huonker mellett

Gyártásunk – Önnek rugalmasság
Szeretne megfelelő rugalmassággal rendelkezni ahhoz, hogy képes legyen eredményesen reagálni a változó piaci követelményekre? A Huonker független vállalatként mindent egy kézből kínál Önnek: a fejlesztéstől kezdve a prototípus alkatrészeken át, egészen az automatizált szériagyártásig a termék teljes életciklusa alatt támogatjuk Önt. A teljes körű menedzsment és a saját gyártás minimalizálja az Ön kockázatát, kevesebb ráfordítást és kapcsolódási pontot eredményez, ezáltal növeli az Ön eredményét.

Innovációnk – Önnek testre szabott megoldás
Közös nyelvet beszélünk. Odafigyelünk Önre: célunk, hogy maximálisan átlássuk ötleteit, és az Ön előtt álló összetett kihívásokat. A Huonker vállalat ismeri az egyes üzletágak követelményeit és sajátosságait. Szakértő csapatunk innovatív és jól bevált megoldásokkal képes napról-napra könnyebbé tenni az Ön munkáját. Bízzon tudásunkban, és összpontosítson saját feladataira.

Értékeink – Önnek áttekinthetőség
Fontos Önnek a magas fokú biztonság? A Huonker vállalat olyan értékekkel működik, mint őszinteség, megbízhatóság és pontosság. Garantáljuk kapcsolattartójának mindenkori elérhetőségét és a szoros kommunikációs kapcsolatot. Az Ön számára mindez gyors információcserét, nyitott kérdéseinek megbízható és őszinte megválaszolását jelenti.

Projekt-megvalósításunk – Önnek biztonság
A Huonker vállalat büszke a projektkommunikáció, a minőség és a költséghatékonyság területeken elért kiemelkedő eredményeire.  Az egyértelműen definiált folyamatok biztosítják vállalatunknál a projektek megvalósításához szükséges biztonságot. A rendszeres projektterveknek köszönhetően mindig maximális mennyiségű és minőségű információt nyújtunk Önnek.

Telephelyeink – Önnek mértékadó termelési koncepció
A Huonker vállalat lehetővé teszi termékeinek Németországban vagy Magyarországon történő gyártását. A német mérnöki tevékenység költséghatékony Közép-Európai gyártási lehetőséggel társul.

Megvalósíthatósági elemzéseink – Önnek az első mérföldkő

A Huonker vállalat még a megbízás kiadása előtt részletes megvalósíthatósági elemzést készít. Az Ön számára ez a projektje megvalósíthatóságának pontos vizsgálatát jelenti az ajánlatadási periódusban, valamint mérhető idő- és költségelőnyöket a teljes projektfolyamatban.  Ez az eredményes megvalósítás kulcsa.

Minőségügyi- és környezetmenedzsmentünk – Önnek nyugodt lelkiismeret
Termékeinek minősége és a környezet is fontos az Ön számára? A minőségügyi- és a környezetmenedzsment is lényeges eleme a Huonker cégpolitikának. ISO/TS 16949 és ISO 14001 minősítésű tanúsítványainkkal garantáljuk Önnek a magas minőségű termékeket a környezetvédelem szempontjainak szem előtt tartásával.

Vállalatunk – Önnek versenyelőny
A Huonker vállalat, a tulajdonosa által irányított családi vállalkozás, biztosítja a rövid döntési utak előnyeit. Amit nyújtunk: rugalmasság a versenykörnyezetben, és nyitottság az innovációkra.

Mi készen állunk – és Ön?