Home >> Kapcsolat >> Adatvédelmi Nyilatkozat

GDPR-Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi Nyilatkozat

Ez a weboldal nem használ cookie-kat. Szerver log fájlok biztosítják az oldal biztonságát és használhatóságát,  amelyeket a szolgáltató hozott létre. Ezekben a log fájlokban tárolódik az IP-címe az oldal látogatásának idejére. Oldalunk nem tartalmaz kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy ahhoz hasonlót, ezért nem tudjuk az IP-címét összefüggésbe hozni a személyével. Továbbá az alábbi adatokat rögzítjük a fent megnevezett célból:

browsertípus és browserverzió

felhasznált operációs rendszer

referer URL

hozzáférő számítógép állomásneve
szerverlekérdezés időpontja

Ezekből az adatokból sem lehet következtetni az Ön személyére.

Lépjen velünk kapocslatba e-mailen, és mi az e-mail tartalmát és az Ön elérhetőségét válaszadás céljából rögzítjük. Az adatok törlését jogában áll mindenkor kérvényezni.  Adatai nem kerülnek továbbításra.
Kérelmezheti az adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint joga van az adathordozhatósághoz.

Amennyiben hozzájárulását adta adatai kezeléséhez, mindenkor joga van a hozzájárulását visszavonni, anélkül hogy ez kihatással lenne a hozzájárulás visszavonásáig bekövetkező adatkezelés jogszerűségére. Továbbá joga van panaszt tenni az illetékes felügyeleti hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felé.

Huonker Hungária Kft.

Bicske, 2018.05.23.